19 d’octubre 2009

El cotxe i el tractor

No era d'estranyar que alguna cosa com la que va passar la setmana passada succeís al nostre poble. Els poso en antecedents: Carrer Montsià, mitja tarde, un tractor intenta accedir a casa seva, on tanca tots els dies el tractor. Un altre cotxe aparcat, impedeix que el tractor faci la maniobra corresponent, impedint que la persona pugui entrar el tractor a casa seva.

Què va fer l'amo del tractor ? Deixar el tractor al mig del carrer. Suposo que totes les altres vegades que li passava, aparcava a un altre lloc i quan el veí corresponent es dignava a treure el cotxe, l'altre anava i entrava el tractor, amb les molèsties que això ocasiona.

Però, aquell dia va dir prou. Ja sabeu què diu el refrany: "la gota que fa vessar el vas". Això va provocar que no es pogués circular pel carrer, la gent havia de donar mitja volta. Fins que es va notificar als Mossos d'Esquadra. Aquests van pujar i van denunciar a les dues parts, al·legant que per aquestes 'tonteries' no els havien d'haver fet pujar.

Potser entre aquestes dues persones, ja no hi havia una relació molt fluïda, ja se sap que ser veïns desgasta, perquè s'ha de compartir un espai públic i no tothom està disposat.

He d'aplaudir la decisió d'haver aparcat el tractor al mig del carrer. Potser no era la situació més adient, perquè podia circular i aparcar en un altre lloc i potser també, anar a buscar al propietari del cotxe i dir-li que l'apartés. Però, això cansa, quan ja ho has dit una, dos i fins a tres vegades i la gent torna a fer el que li rota.

Conclusió: si no cedeixes a les malifetes d'aquesta gent, ets dolent. Molt dolent. Però els altres tenen dret a fer-ho sense cap mirament. Perquè com ho fan sempre, es creuen posseïdors del dret universal. Celebro que algú sigui valent de denunciar aquesta actuació.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Mientras las autoridades no hagan nada, el civismo de algunos brilla por su ausencia.