31 de gener 2009

Buscant un futur a la revista Favarium

Tal i com conta la gent del poble, la revista Favarium ha sigut un document gràfic molt important en la història més recent del poble. Ha sigut un mitjà més per transmetre i comunicar tot el què succeeix al poble i molta gent es sent orgullosa de poder dir que al seu poble hi ha una revista local. Destacant que representa una part important de la raó de ser del Centre d'Estudis.

Jo, fa quatre dies que he arribat al Centre d'Estudis, i més concretament al Consell de redacció de la revista Favarium. M'he trobat que hi ha molt bona voluntat de tothom però com a totes les feines sense remuneració, les bones paraules no es tradueixen en fets. El que vull dir amb això, és que si volem que la revista continuï haurem de fer un esforç entre tots plegats. I que no sigui una obligació o una rèmora per ningú, sinó que tothom que hi participi tingui el plaer de veure que la feina ben feta es reflexa amb una revista de qualitat.

Per aconseguir això, hauríem de aconseguir fer entusiasmar a la gent per a que vingui a col·laborar en la seva revista, perquè és la revista de tots. I que tothom aporti el seu coneixement o esforç. Treballar amb grup, si s'està organitzat, potser molt gratificant. Necessitem persones que aportin idees, esforç i compromís.

Si no s'aconsegueix aquesta renovació caldrà replantejar-se la viabilitat de la revista.