08 d’agost 2008

Marxa verda 2008.


Created with Admarket's flickrSLiDR.

La marxa verda d'enguany ha sigut curta però intensa amb moltes emocions. Les pluges caigudes durant tot l'any han fet que l'aigua ens acompanyes durant tota l'excursió, fent-la molt més agradable i perillosa perquè intentàvem salvar-la anant per les vores del barranc. El punt culminant ha sigut la pujada a una cova al cap damunt d'un barranc. A dintre hi havien estalactites i estalagmites que feien molt especial la visita a aquest lloc amb un difícil accés, perquè era un terreny molt trencat.

El clima ha sigut perfecte durant tot el dia, l'aire que ha bufat suau ha fet que no tinguéssim calor fins a l'última pujada abans d'agafar els cotxer per anar a dinar a la "Carrobera".

Podeu trobar algunes de les fotos aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En primer lloc moltes felicitats als organitzadors, a la vista de les fotos la excursió

Anònim ha dit...

Tot i que fa molts anys que conec quines són les condicions per participar en la "Marxa Verda", això no treu la meua indignació en veure les fotos. Sí, cal felicitar als organitzadors per ensenyar aquests racons tan bonics i difícilment accessibles si no hi vas amb algú que els conegui.

Per als que no ho sàpigueu, la única condició per participar en la "Marxa" és ser del sexe "MASCULÍ". Sí, ho heu entés bé, l'any 20008 quan a l'estat Espanyol hi ha un "Ministerio de Igualdad", al Mas encara es fan excursions on pel sol fet de ser dona no hi pots anar. Per cert, potser li podrieu canviar el nom ...

Unknown ha dit...

Estic completament d'acord amb la teva reivindicació. Fa poc que visc al poble i no sé si s'ha fet mai algun esforç per part de les dones per participar-hi i canviar aquesta 'segregació' tan antinatural.

Us animo, a les dones, si realment esteu interessades en anar-hi, a reclamar-ho públicament i fer-ho saber a l'organització GEMAN, qui organitza l'excursió. Seria un primer pas per aconseguir-ho.

Daniela ha dit...

Ja fa uns quants anys es va fer la marxa al Barranc d'Orió i escarrissó de Barretes, a mi mateixa em van dir que no hi podia anar per què només era per a "homes"...
Al principi no m'ho podia creure!!
No hi veig cap mal si es fa com a grup privat , tothom és lliure d'anar on vulgui i amb qui vulgui.
El que em sembla penós és que fem al·lusió al progrès i a la modernitat i permetem que al programa de festes d'agost surti com a acte la sortida vetada a les dones.
Felicitats per les fotos