11 d’agost 2008

Joan Maria Ventura presenta el seu treball "l'Entorn".

Ahir a la nit, Joan Maria Ventura va presentar a la Cooperativa, el seu treball audiovisual "l'Entorn" dins a la Setmana Cultural 2008. Els 7 vídeos que ens va presentar, un d'introducció i els altres temàtics (sortides i postes de sol, la lluna, les aus, fauna en general, el poble i fotografies varies) van traslladar-nos durant una estona a un món que tenim tan proper però que la gran majoria de nosaltres veiem tan llunyà. Les imatges mesclades amb la música van crear un ambient meravellós. El títol de l'audiovisual posa de manifest quin és l'argument principal, les muntanyes, els paisatges, la fauna, el poble, tot allò en ens envolta. Totes les imatges mostrades ahir, són un recull de moltes hores de feina, dedicades a la seva gran passió, la fotografia.

Crec que no ens cal patir, perquè després de l'èxit aconseguit, segur que en Joan Maria hi donarà continuïtat ja que la gent va valorar el seu treball i així li va reconèixer amb els seus aplaudiments. Només cal agrair al màxim responsable, que hagi volgut compartir amb tots nosaltres el seu treball.

La fotografia que podeu veure en aquesta notícia, és amb la que va guanyar el premi "Accésit Arte e Innovación", porta per nom Satèl·lits de l'aigua (bombolles) dins el Concurs de Fotografia de Naturalessa Ciutat de Villa-Real. També podeu veure una fotografia durant l'entrega de premis.