15 de desembre 2008

Informar sobre les actuacions municipals.

S'estan fent treballs entre la zona de la bassa i del camí d'entrada al poble. Fa temps ja s'hi va veure gent treballant per fer-hi com un jardí. La cosa es va aturar, ara sembla que torna a rebrotar l'activitat. Desconec, concretament, el què s'hi vol fer però tot fa pensar amb una zona verda. Abans de fer això, no es podrien posar les faroles del camí d'entrada al poble. Fa molts mesos que l'obra està acabada i els llums no estan posats. Segurament deu haver una raó lògica que justifiqui tenir-ho tot preparat menys els llums, però com ningú ho explica, pot donar que pensar.

Es disposa dels mitjans per comunicar a la població de les activitats, reunions i fets singulars, i perquè no poden servir també per anar més enllà i explicar certes actuacions del consistori. Després de prendre les decisions s'han de comunicar a la població d'una manera que arribi a tothom. Quanta més informació es tingui major serà el grau de comprensió i de confiança amb els que ens governen.

Hem refereixo a mitjans com la revista, els pregons municipals, fulls informatius i la plana web, hem pregunto perquè no s'utilitzen tots aquests mitjans per tenir a la població més informada.