05 de setembre 2008

Circular amb el cotxe pel poble.

Tinc el privilegi de poder aparcar el cotxer al garatge de casa. Generalment no hi ha cap problema per circular pel carrer, mentiria si digués el contrari, però hi ha coses que no tenen lògica possible. M'explico, aquest matí he tret el cotxe del garatge i he fet 30 metres fins que he trobat un camió que estava recollint brossa d'una casa en obres. M'he tingut que esperar 20 minuts. Aquesta vegada no portava presa, no era urgent. Però hem pregunto, i quan ho sigui què faré ?

Normalment, quan s'ha de tallar el carrer, es fa un pregó a l'Ajuntament. Així, la gent que ha de treure el cotxe del garatge de casa o vol circular pel carrer, és coneixedora i pot actuar en conseqüència. Al cap i a la fi estem parlant de civisme o poca vergonya. El conductor del camió o vehicle pesant no té cap culpa però la gent que demana el camió i sap que provocarà talls de circul·lació, no tenen perdó. Això és tenir una cara que se la xafen. Què pasaria si un particular, jo mateix, un dia tallés el carrer Molí sense avisar ? Doncs, tothom sap que pasaria.

De tornada, aquest matí, no he pogut entrar a tancar el cotxe al garatge. Un altre camió taponava el carrer Molí per descarregar farina. Però aquesta vegada he fet una fotografia. Aquí la teniu.