08 de setembre 2009

Un poble sense llum

Ahir, 08 de Setembre de 2009, vam patir una apagada que va durar des de les 11:00 del matí fins les 16:00 de la tarde. Mentiria si digués que es produeixen apagades sovint, però la veritat és que es produeixen més apagades que qualsevol altre poble que conegui. Ahir no plovia fort, ni va haver descàrregues elèctriques. Algú que passava pel carrer va comentar que havia sigut un problema de subministrament a la línia.

El que no és de rebut és deixar cinc hores sense llum a tot un poble. Hi ha gent que necessita la llum per treballar i comerços que perden diners perquè no poden donar cap servei. Molta gent ho veu normal, un mal menor, un petit inconvenient per viure en aquest poble. Si ens conformem així no anirem endavant.

03 de setembre 2009

Gran espectació per veure els ciclistes


Aquest era un gran dia per al poble. Tal i com ha quedat palès amb la gran assistència de públic que s'ha reunit a l'alçada de la rotonda. Ha pujat molta gent de fora del poble per veure als ciclistes. Tothom buscava l'ombra, perquè feia una calor insuportable. No vull imaginar la calor dels que anaven pedalejant. Segur que més d'un ja pot situar Mas de Barberans al mapa gràcies a la "Vuelta a España".