28 d’abril 2009

Festes Majors: Programa 2009

Festes Majors: Carrosses 2009

El passat diumenge es va celebrar la concentració de carrosses de Mas de Barberans. Van estar acompanyats per la Unió Musical de Mas de Barberans i la Banda de Cornetes, Tambors Majorettes de Deltebre. El vent va fer acte de presencia i va deslluir una mica la festa. L'atracció principal va ser la nova carrossa que van fer els 'fadrins' del poble. No estaven tots, però hi havia una bona representació.
Com cada any, les carrosses concursen per aconseguir un premi de 300 euros, patrocinat per l'Ajuntament de Mas de Barberans. Aquest any, com l'anterior, el premi va recaure en la carrossa de la guarderia. La temàtica de la carrossa era Micky Mouse.

18 d’abril 2009

Programa de festes majors 2009

Us podeu descarregar el programa de festes en aquest enllaç. El pregoner de les Festes Majors de Sant Marc 2009 serà el Sr. Roman Vielba Ortiz.

17 d’abril 2009

Panoli, s'apropen les fetes

Avui s'ha repartit el panoli pel poble. La ciutat ja està engalanada i només fa falta acabar els aparcaments de davant l'Ajuntament per tenir-ho tot a punt.

15 d’abril 2009

Cinema fòrum


El proper dia 17 d'Abril tenim una nova entrega de Cinema Fòrum a càrrec de Manolo Querol. La pel·lícula escollida ha sigut 'Tierra y libertad' de Ken Loach. L'acte es realitzarà al Centre Cívic a partir de les 22:00h. Organitza el Centre d'Estudis "Lo Lliscó".

06 d’abril 2009

Més arranjaments a la bassa



Sembla ser que han finalitzat els arrengaments a la bassa. Podem observar com s'ha instal·lat un panell solar, una caixa de connexions, juntament amb les actuacions anteriors que ja vam comentar. Algú ens pot explicar per a què serveix tot això?